Een eetkamerstoel vind je bij Harms Wonen & Slapen

Een eetkamerstoel kopen bij Harms Wonen & Slapen in de regio Dokkum, Kollum, Drachten en Bergum

Goed zitten is heel belangrijk. Jouw keuze voor de beste eetkamerstoel onderschatten wij dan ook niet. Behalve dat de stoelen comfortabel zijn, ben je uiteraard ook op zoek naar zitelementen die in jouw interieur passen. Harms Wonen & Slapen in de regio Dokkum, Kollum, Drachten en Bergum heeft een ruime collectie eetkamerstoelen voor elk type interieur. Wil je hierbij op weg geholpen worden? Je bent in onze winkel in Dokkum welkom om de stoelen uit te proberen.

De fijnste eetkamerstoelen vind je bij Harms Wonen & Slapen in de regio Dokkum, Kollum, Drachten en Bergum

Je eetkamerstoel is de blikvanger aan tafel dus wil je kunnen kiezen, en bij Harms Wonen & Slapen is dat geen probleem. We hebben ze met en zonder armleuningen, op wielen en zelfs 360 graden draaibaar.

In onze toonkamer in Dokkum kun je naar hartelust komen proefzitten, want uiteindelijk wil je uren lekker comfortabel kunnen tafelen.

We hebben uitgebreide stof -en leercollecties die ieder weer een groot kleurenpalet hebben. Kortom voor ieder wat wils.

Multifunctionele stoelen bij Harms Wonen & Slapen

Welke stoel is waarvoor geschikt? Aan de eetkamertafel doe je veel meer dan alleen eten, waar gebruik jij deze allemaal voor? 

Misschien ben je een thuiswerker en dan is een stoel op wielen uitermate geschikt, knutsel je veel dan is een stoel met een actieve zit en zonder armleuningen weer een betere keus. Wil je de eetkamerstoel ook gebruiken als extra plek bij de zithoek kies dan voor een comfortabele eetkamerfauteuil met armleuningen.

Laat ons je adviseren in onze showroom in Dokkum

Eetkamerstoelen vind je ook bij Harms Wonen & Slapen in de regio Dokkum, Kollum, Drachten en Bergum

Wat zet jij bij je eettafel, een eetkamerstoel of eetkamerfauteuil? Harms Wonen & Slapen in Dokkum heeft ze allebei. Van modern tot klassiek, voor elke stijl is er wel wat te vinden.

De tijd rond de eettafel is waardevolle tijd. Je eet daar met het gezin, borrelt daar met vrienden en doet er een spelletje met kinderen. Dan is het wel lekker om comfortabel aan tafel te zitten.

Kom het uitproberen bij Harms Wonen & Slapen in Dokkum. We hebben stoelen in vele kleuren en materialen staan.

De grote merken van Harms Wonen & Slapen

Bij Harms Wonen & Slapen verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook