Harms Wonen & Slapen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Harms Wonen & Slapen neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? Harms Wonen & Slapen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. Aan de Vlasstraat in Dokkum en de Voorstraat in Kollum vindt u onze showrooms. Twee interieurwinkels gevestigd in historische panden, gespecialiseerd in muurbekleding, raambekleding, vloerbedekking, decoraties, meubelen en zit- en slaapcomfort.


Maak een afspraak

De historie van Harms Wonen & Slapen

Harms Wonen & Slapen, is al sinds 1908 gevestigd in de vlasstraat in Dokkum, onze ouders hebben het bedrijf in 1969 overgenomen van Jan Harms. Nu wordt het vanaf 2002 gerunt door ons. Dat wil zeggen broer en zus, Fokke Dirk de Vries en Tea Dijkstra – de Vries. Samen met ons team van vaste medewerkers verzorgen wij graag voor u een sfeervol interieur. Zo kunnen we een advies opmaat geven, of samen met u het ultieme slaapsysteem samen stellen. Want kwaliteit en ambachtelijk vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel, gordijnen worden schitterend geconfectioneerd, zonwering op maat geplaatst, harde- en zachte vloerbedekking vakkundig gelegd en voor de stoffering van uw bestaande meubels bent u bij ons ook aan het juiste adres.

De grote merken van Harms Wonen & Slapen

Bij Harms Wonen & Slapen verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Vadain
Desso
Parade
Bonaparte
Holland Haag
A House of Happiness
Vandyck
MLine
De Toekomst